Herontwerp uw processen

Office 365- en SharePoint-omgevingen zijn slechts zo krachtig als de mensen die ze beheren. Laat uw gebruikers meer uit hun gegevens halen met behulp van de nieuwste add-ons. Met informatie die vaak in afzonderlijke silo’s wordt opgeslagen, is een fatsoenlijke analyse nodig om te weten hoe afzonderlijke processen en documenten aan elkaar zijn gekoppeld.

ProcessSources

Met de resultaten in de hand van de analyse kan een eerste modellering worden gedaan samen met de mensen die betrokken zijn bij de processen. Workshops en diagrammen helpen hierbij om de richting van de toekomstige oplossing te communiceren.

Het implementeren van de oplossing is het inzetten van de echte kracht, het gebruik van het Power Platform van uw platform of het implementeren van een oplossing van derden zoals Nintex. Bij Cresyl helpen we bij het opbouwen van de juiste business case voor beide trajecten, rekening houdend met de toekomstige verwachtingen en behoeften van uw organisatie.

Process Modeling

Het laatste aspect van het herontwerpen van de manier waarop u werkt is om te kijken naar de mogelijkheden om bestaande inhoud te migreren naar de nieuwe oplossing. Een snelle manier is om de oude informatie te migreren naar een archief repository, maar om compliancy en praktische redenen, kan het van waarde zijn om de bestaande informatie te verrijken om zich te houden aan de nieuw setup oplossing.