Photo by Min An from Pexels

Jim Ongena

Jim heeft een zeer uitgebreid interessegebied, als resultaat van, en resulterend in zijn flexibiliteit om nieuwe uitdagingen aan te pakken. Binnen zijn rol voert hij verschillende taken uit, gaande van opleiding geven, over analysetrajecten tot projectopvolging.

De kennisdomeinen waarin Jim vooral specialiseert, zijn vooral binnen Office 365, procesanalyse en het uitwerken van toekomstgerichte roadmap voor klanten.

Met 14 jaar ervaring, kan Jim prat gaan op een gedegen kennis van zowel de on-prem als cloudomgevingen, wat toestaat een beeld te hebben in de huidige en toekomstige ontwikkelingen en verwachtingen. Met deze context in het achterhoofd, probeert Jim zo dicht mogelijk bij de standaardmogelijkheden van SharePoint te blijven.

Hoewel Jim wel een IT achtergrond heeft, kan zijn mindset soms wat alternatief zijn, met nooit de schrik om oplossingen te bedenken die buiten het gangbare kader gaan.

Als het gaat over processen en requirements, kan Jim deze vertalen naar oplossingen en configurtaies in Office 365 en SharePoint. Voor oplossingen waarbij ontwikkelingen toch nodig zijn, zal hij uiteraard beroep doen op gespecialiseerde mensen. Hij is in staat om zowel collega’s en klanten op functioneel en technisch vlak te ondersteunen.